Werkwijze LS Liber Advocaten

Wij staan voor uw belang

Het maakt niet uit hoeveel advocaten de wederpartij in dienst heeft, hoe duur ze zijn of hoeveel geld en macht uw wederpartij heeft. Bij LS Liber Advocaten te Heerlen geloven we in het recht als middel om uw belang tot zijn recht te laten komen of u nu klein bent of groot, arm of rijk, ondernemer of werknemer. Met het in de arm nemen van LS Liber laat u uw wederpartij weten dat u het juridisch conflict serieus neemt.

 

LS Liber Advocaten een verstandige keuze

LS Liber Advocaten is een samenwerkingsverband van zelfstandig werkende advocaten. We delen de kosten, voeren een gemeenschappelijke marketing maar hebben ieder onze eigen praktijk, Overeenkomsten komen dan ook tot stand met de advocaat die uw zaak gaat doen.

Waarom kiezen clienten LS Liber Advocaten te Heerlen

  • Onze cliënten verwachten dat we meedenken maar vooral dat ze zelf betrokken blijven. Het zijn de eigen belangen die op het spel staan en daarom kiezen ze voor een kantoor dat laagdrempelig is met advocaten die direct benaderbaar en aanspreekbaar zijn.

  • Onze cliënten betalen ons in de meeste gevallen niet per uur. Ze hoeven zich geen zorgen te maken over de kosten van een telefoongesprek, het sturen van een mailtje of langskomen. Cliënten die ervaring hebben met andere advocaten lachen in eerste instantie om onze redelijke tarieven maar huilen bij de gedachte aan de bodemloze put declaraties die ze in het verleden moesten betalen.

  • Onze cliënten vinden het normaal dat een advocaat bereikbaar is per mobiele telefoon en dat het secretariaat er niet is om de advocaat af te schermen maar om een cliënt al zoveel mogelijk te helpen.

  • Onze cliënten verwachten dat ze serieus genomen worden en dat we hun zaak op een eerlijke, zakelijke en bovenal menselijke wijze benaderen. Het recht dient een bron voor oplossing te zijn en niet voor conflicten. We willen bekend staan als advocaten die hun werk serieus doen, integer zijn en betrokken partijen met respect benaderen. Onze cliënten vinden dat ze gelijk hebben maar weten dat de wederpartij dat doorgaans ook zo ziet. Een cliënt heeft ons niet in de arm genomen om geen oog te hebben voor de standpunten en belangen van een wederpartij.

045-5737575