Letselschade

Wij staan voor uw toekomst

We hoeven u niet te vertellen hoeveel stress en zorgen u heeft nadat u een ongeluk is overkomen. Uw toekomst ziet er opeens anders uit, u kampt met gezondheidsklachten en komt terecht in een juridisch en medisch doolhof.

LS Liber Advocaten helpt

Bij LS Liber Advocaten staat voorop dat u na een ongeluk uw oude leven weer moet kunnen oppakken. We zijn er trots op dat we een klein kantoor zijn omdat we daardoor in staat zijn u efficiënt en op persoonlijke wijze bij te staan. We zien het ook als voordeel dat we hierbij advocaat zijn en niet ‘zomaar’ een schaderegelingsbureau zijn. Waar nodig kunnen we snel doorpakken en uw zaak of een deel daarvan voorleggen aan een rechter.

LS Liber Advocaten behartigt de belangen van slachtoffers van verkeersongeluk, arbeidsongevallen en strafbare feiten.

Waarom LS Liber Advocaten Heerlen bij letselschade

  • Wij bieden hulp op laagdrempelig niveau. U hoeft bij ons geen pagina’s dikke en onbegrijpelijke documenten te ondertekenen voordat wij voor U aan de slag kunnen. Wij denken met U mee en nemen U zorg uit handen. Daarom komen we in beginsel naar U toe en is een eerste kennismaking en analyse voor U zonder kosten.

  • LS Liber Advocaten heeft de deskundigheid en ervaring in huis om u weer op te weg te helpen. We kennen de weg in het doolhof dat verzekeringsmaatschappijen en overheidsinstanties in het leven roepen op het moment dat u uw schade vergoedt wilt hebben.

  • LS Liber Advocaten stuurt u niet weg op het moment dat u door een ongeluk problemen krijgt met uw arbeidsovereenkomst, relatie, uitkering of onderneming. We zijn ook gespecialiseerd in arbeidsrecht, bestuursrecht en familierecht. U moet al bij te veel loketten aankloppen.

  • In de meeste gevallen hoeft u zich om de kosten geen zorgen te maken. U krijgt snel een inschatting over de vraag of een wederpartij aansprakelijk is. Indien mogelijk vragen we voor u gefinancierde rechtsbijstand aan.

045-5737575

[recaptcha]