Per 1 april 2017 sluit mr. Roberto Pennino zich aan bij LS Liber Advocaten Heerlen.

Roberto Pennino studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Limburg en de Universiteit Utrecht.

Hij begon zijn juridische loopbaan in 1998 bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst in Den Haag, waarna hij zijn carrière in 2000 voortzette bij DAS Rechtsbijstand in Amsterdam. Na drie jaar zeer intensief bezig te zijn geweest met letselschadezaken, maakte hij in 2003 de overstap naar de advocatuur. In de zes daaropvolgende jaren heeft mr. Pennino bij twee Amsterdamse advocatenkantoren met een uiterst gevarieerd cliëntenbestand zeer ruime ervaring opgedaan op civiel- en bestuursrechtelijk gebied. Zijn kennis van de algemene civiele praktijk heeft hij nadien nog verder verbreed door zijn carrière in 2009 te vervolgen bij het kantoor Moszkowicz Advocaten alwaar hij de meest complexe en privacygevoelige zaken heeft behandeld. Tussen 2012 en 2017 was hij werkzaam als bij RNS Advocaten te Maastricht.