Bij LS Liber Advocaten Heerlen bent u aan het juiste adres voor uw familierechtelijke kwestie zoals echtscheiding, alimentatie en verdeling van uw gemeenschap of verrekening in het kader van huwelijkse voorwaarden. Het familierecht behoort tot de specialisaties van LS Liber Advocaten.

Ivo Sigmond rondde de VFAS-opleiding familierecht af alsmede de mediationopleiding bij merlijn. Hij staat met regelmaat cliënten bij met ingewikkelde verdelingskwesties. Stephan Lie is gecertificeerd financieel planner en bij uitstek deskundig bij het begeleiden van de financiële gevolgen van een echtscheiding.

De doelstelling van LS Liber Advocaten bij een echtscheiding is dat cliënten na een echtscheiding in staat zijn op volwaardige wijze het eigen leven weer op te pakken. Dat betekent dat we geschillen nooit op de man of vrouw spelen en we ons daartoe ook niet laten verleiden indien dat van de andere kant wel wordt geprobeerd. Het doel van een echtscheiding is conflicten vermijden of deze op te lossen. Dat uitgangspunt geldt te meer indien er kinderen in het spel zijn. Gemeenschappelijk ouderschap is voor ons de regel en dat uitgangspunt houden we onze eigen cliënten voor en is leidraad bij de benadering van aanstaande ex-partner. Geschillen over het gezag en de omgang in het bijzonder Dit betekent dat we bij de behandeling van een echtscheiding altijd verder kijken dan enkel de juridische geschilpunten.