LS Liber heeft uitgebreide ervaring en deskundigheid in strafzaken op financieel en fiscaal vlak  op de momenten dat de FIOD om de hoek komt kijken. U wordt beschuldigd van belastingdelicten zoals BTW-fraude, witwassen. valsheid in geschrifte en andere financiële delicten.

Met LS Liber Advocaten heeft u de juiste advocaat aan uw zijde op het moment dat u wordt geraakt door het gehele arsenaal aan strafrechtelijke dwangmiddelen. uw bankrekeningen worden van de ene op de andere dag bevroren, Uw administratie en computers worden meegenomen en u staat onder grote psychische druk. U staat niet alleen. We begeleiden u tijdens de verhoren en bereiden minutieus uw verdediging voor samen met u. Hiervoor zijn we 24 uur per dag bereikbaar en aanspreekbaar. Bij de rechter staan we u op zakelijke maar assertieve bij.

Zit u in een strafrechtelijk traject en wilt u een eerste objectief advies neem dan contact met ons op.