Letselschade is een gevaar dat altijd op de loer ligt. Wie u ook bent en waar u zich ook bevindt, wanneer u buiten uw schuld te maken krijgt met letsel, is het zaak om meteen in actie te komen. De gevolgen kunnen zowel voor de korte als voor de lange termijn zeer ingrijpend zijn. Wanneer u niet meer of slechts gedeeltelijk kunt werken, zit u ineens met minder of geen inkomen. U heeft er niet om gevraagd en niemand zal doorgaans de helpende hand bieden. Sterker nog, daar waar een verzekeraar dat aanbiedt, is het zaak om op Uw hoede te zijn. Het is daarom ook zaak om zo snel mogelijk de schadeveroorzakende partij aan te spreken door tussenkomst van een deskundige.

 

Juridische bijstand is aan te bevelen bij ieder letsel, waardoor U bijvoorbeeld enige tijd uit de running bent.  Voor de langere termijn moet in zo’n geval goed in kaart worden gebracht welk letsel U heeft en of er eventueel sprake is van blijvende beperkingen. En daarom moet meteen een professionele belangenbehartiger worden ingeschakeld om U te begeleiden.

 

Wij bieden hulp op laagdrempelig niveau. U hoeft bij ons geen pagina’s dikke en onbegrijpelijke documenten te ondertekenen voordat wij voor U aan de slag kunnen. Wij denken met U mee en nemen U zorg uit handen. Daarom komen we in beginsel naar U toe en is een eerste kennismaking en analyse voor U zonder kosten.

Wij onderscheiden ons in de schaderegelingsmarkt door heldere afspraken omtrent de kosten zoals voorgeschreven door de Nederlandse Orde van Advocaten, onze ervaring van bijna 20 jaar en de mogelijkheid om door te kunnen stoten wanneer een zaak vastloopt. Niet de gerechtelijke procedure zelf maar de dreiging die waargemaakt kan worden en meestal nog op kosten van de tegenpartij, maakt vaak dat de plooien snel worden glad gestreken.

We beschikken over een vast team van medisch adviseurs en ook voor een mening over een reeds lopende zaak kunt U altijd bij ons terecht.