Mr. Stephan Lie studeerde fiscaal en Nederlands recht aan de Universiteit Maastricht.

In 2010 rondde hij de opleiding tot gecertificeerd financieel planner af en is sindsdien lid van de vereniging FFP en aangesloten bij de Federatie Financieel Planners (FFP).Mr. Lie is zijn carrière begonnen als fiscalist bij een groot belastingadvieskantoor. Vervolgens heeft hij zijn kennis verbreed en is hij naast advocaat ook erkend hypotheekadviseur en gecertificeerd financieel planner.

Rechtsgebieden: algemene praktijk en fiscale problematiek rondom onder andere de eigen woning, kapitaalverzekeringen en de directeur-grootaandeelhouder. Hij heeft een jarenlange ervaring opgedaan in de financiële branche en is derhalve in staat om u van dienst zijn bij het integraal adviseren over uw financiële situatie en toekomst.

Samen met mr. I.P. Sigmond komt hij op voor clienten op Fiscaal strafrechtelijk vlak en richt hij zich op het arbeidsrecht en familierecht. Hij is bij uitstek de aangewezen advocaat om U te begeleiden bij de financiele afwikkeling van een echtscheiding.

Heeft u vragen of problemen op financieel/fiscaal gebied of dient u een ingrijpende financiële beslissing te nemen? Aarzel dan niet en neem contact op met mr. Lie.