ADVOCATEN LS LIBER HEERLEN

U zoekt een ervaren advocaat in Heerlen die is gespecialiseerd, ervaring heeft en zijn praktijk zo heeft ingericht dat hij tijd en aandacht heeft voor uw zaak. In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres.

mr. Stephan Lie

Mr. Stephan Lie studeerde fiscaal en Nederlands recht aan de Universiteit Maastricht.

In 2010 rondde hij de opleiding tot gecertificeerd financieel planner af en is sindsdien lid van de vereniging FFP en aangesloten bij de Federatie Financieel Planners (FFP).Mr. Lie is zijn carrière begonnen als fiscalist bij een groot belastingadvieskantoor. Vervolgens heeft hij zijn kennis verbreed en is hij naast advocaat ook erkend hypotheekadviseur en gecertificeerd financieel planner.

Rechtsgebieden: algemene praktijk en fiscale problematiek rondom onder andere de eigen woning, kapitaalverzekeringen en de directeur-grootaandeelhouder. Hij heeft een jarenlange ervaring opgedaan in de financiële branche en is derhalve in staat om u van dienst zijn bij het integraal adviseren over uw financiële situatie en toekomst.

Samen met mr. I.P. Sigmond komt hij op voor clienten op Fiscaal strafrechtelijk vlak en richt hij zich op het arbeidsrecht en familierecht. Hij is bij uitstek de aangewezen advocaat om U te begeleiden bij de financiele afwikkeling van een echtscheiding.

Heeft u vragen of problemen op financieel/fiscaal gebied of dient u een ingrijpende financiële beslissing te nemen? Aarzel dan niet en neem contact op met mr. Lie.

Echtscheidingen
Financiele planning scheiding
Arbeidsrecht
Vastgoedrecht

slie@lsadvocaten.com

0641396757

mr. Ivo Sigmond

Ivo Sigmond studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Utrecht en Universiteit Amsterdam. Ivo Sigmond is beëdigd als advocaat in 1995 en werkt sinds 1998 als zelfstandig advocaat eerst in Amsterdam en thans in Heerlen.

Als advocaat volgde Ivo Sigmond de specialistenopleiding bestuursrecht, arbeidsrecht familierecht en faillissementsrecht. In 2015 heeft Ivo Sigmond met goed gevolg de mediation-opleiding bij Merlijn afgerond.Eerder voltooide Ivo Sigmond de School voor de Journalistiek in Utrecht.

Ivo Sigmond kan hierdoor juridische kennis optimaal combineren met journalistieke vaardigheden. Met inmiddels 22 jaar ervaring vindt U met Ivo Sigmond een ervaren zwaargewicht aan uw zijde.

Bestuursrecht
(Fiscaal) Strafrecht
Vennootschapsrecht
Vastgoedrecht

mr. Patrick Dankers

Patrick Dankers studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Maastricht.

Hij richt zich in zijn praktijk met name op het letselschaderecht en ondernemingsrecht.

Mr. Dankers spreekt vloeiend Duits en bedient een groep Duitstalige clienten voor juridische problemen in Nederland. Op inhoudelijk vlak richt hij zich op grensoverschrijdende juridische problemen in Nederland en Duitsland. Hiertoe beschikt hij ook over een uitgebreid netwerk in Duitsland.

Letselschade
Koopovereenkomsten
(Internationaal) verkeersrecht
Verzekeringsrecht

mr. Roberto Pennino

Roberto Pennino studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Limburg en de Universiteit Utrecht.

Hij begon zijn juridische loopbaan in 1998 bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst in Den Haag, waarna hij zijn carrière in 2000 voortzette bij DAS Rechtsbijstand in Amsterdam. Na drie jaar zeer intensief bezig te zijn geweest met letselschadezaken, maakte hij in 2003 de overstap naar de advocatuur. In de zes daaropvolgende jaren heeft mr. Pennino bij twee Amsterdamse advocatenkantoren met een uiterst gevarieerd cliëntenbestand zeer ruime ervaring opgedaan op civiel- en bestuursrechtelijk gebied. Zijn kennis van de algemene civiele praktijk heeft hij nadien nog verder verbreed door zijn carrière in 2009 te vervolgen bij het kantoor Moszkowicz Advocaten alwaar hij de meest complexe en privacygevoelige zaken heeft behandeld. Tussen 2012 en 2017 was hij werkzaam bij RNS Advocaten te Maastricht.

Mr. Pennino heeft zich in de loop der jaren toegespitst op de rechtsgebieden die het best bij hem passen: arbeidsrecht, contractenrecht, huurrecht en letselschade.

Arbeidsrecht
Letselschade
Huurrecht
Contractenrecht