ADVOCATEN LS LIBER HEERLEN

U zoekt een ervaren advocaat in Heerlen die is gespecialiseerd, ervaring heeft en zijn praktijk zo heeft ingericht dat hij tijd en aandacht heeft voor uw zaak. In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres.

mr. Stephan Lie

Mr. Stephan Lie studeerde fiscaal en Nederlands recht aan de Universiteit Maastricht.

In 2010 rondde hij de opleiding tot gecertificeerd financieel planner af en is sindsdien lid van de vereniging FFP en aangesloten bij de Federatie Financieel Planners (FFP).Mr. Lie is zijn carrière begonnen als fiscalist bij een groot belastingadvieskantoor. Vervolgens heeft hij zijn kennis verbreed en is hij naast advocaat ook erkend hypotheekadviseur en gecertificeerd financieel planner.

Rechtsgebieden: algemene praktijk en fiscale problematiek rondom onder andere de eigen woning, kapitaalverzekeringen en de directeur-grootaandeelhouder. Hij heeft een jarenlange ervaring opgedaan in de financiële branche en is derhalve in staat om u van dienst zijn bij het integraal adviseren over uw financiële situatie en toekomst.

Samen met mr. I.P. Sigmond komt hij op voor clienten op Fiscaal strafrechtelijk vlak en richt hij zich op het arbeidsrecht en familierecht. Hij is bij uitstek de aangewezen advocaat om U te begeleiden bij de financiele afwikkeling van een echtscheiding.

Heeft u vragen of problemen op financieel/fiscaal gebied of dient u een ingrijpende financiële beslissing te nemen? Aarzel dan niet en neem contact op met mr. Lie.

Echtscheidingen
Financiele planning scheiding
Arbeidsrecht
Vastgoedrecht

slie@lsadvocaten.com

0641396757

mr. Ivo Sigmond

Ivo Sigmond studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Utrecht en Universiteit Amsterdam. Ivo Sigmond is beëdigd als advocaat in 1995 en werkt sinds 1998 als zelfstandig advocaat eerst in Amsterdam en thans in Heerlen.

Als advocaat volgde Ivo Sigmond de specialistenopleiding bestuursrecht, arbeidsrecht familierecht en faillissementsrecht. In 2015 heeft Ivo Sigmond met goed gevolg de mediation-opleiding bij Merlijn afgerond. Eerder voltooide Ivo Sigmond de School voor de Journalistiek in Utrecht.

Ivo Sigmond kan hierdoor juridische kennis optimaal combineren met journalistieke vaardigheden. Met inmiddels 22 jaar ervaring vindt U met Ivo Sigmond een ervaren zwaargewicht aan uw zijde.

Bestuursrecht
(Fiscaal) Strafrecht
Vennootschapsrecht
Vastgoedrecht