Arbeidsrecht

Wij staan voor uw toekomst

Het arbeidsrecht is gecompliceerd doordat het wordt beheerst door talloze regels en CAO’s.  Van proeftijd tot werktijden en uiteindelijk ontslag. Voor ieder onderwerp is er wel een gedetailleerde regel met wel weer een uitzondering. De arbeidsovereenkomst vormt voor de meeste ondernemers en particulieren echter een langdurige overeenkomst als basis voor het verdere bestaan.

 

LS Liber Advocaten helpt

Bij LS Liber Advocaten staat voorop dat een arbeidsovereenkomst uiteindelijk een overeenkomst is waarbij werkgever en werknemer samen moeten werken en waarbij vrij strikte regels gelden. Een werknemer moet zijn best doen, geen concurrentie gaan plegen en een werkgever moet op tijd het loon betalen, zorgen voor een veilige werkplek en

 

Waarom LS Liber Advocaten Heerlen bij arbeidsrecht

  • Wij bieden hulp op laagdrempelig niveau. U hoeft bij ons geen pagina’s dikke en onbegrijpelijke documenten te ondertekenen voordat wij voor U aan de slag kunnen. Wij denken met U mee en nemen U zorg uit handen. Daarom komen we in beginsel naar U toe en is een eerste kennismaking en analyse voor U zonder kosten.

     

  • LS Liber Advocaten heeft de deskundigheid en ervaring in huis om u weer op te weg te helpen. Het arbeidsrecht is ingewikkeld en juridische fouten zijn al snel gemaakt. Met LS LIber Advocaten versterkt u als werkgever uw afdeling personeelszaken en werknemers

     

  • LS Liber Advocaten stuurt u niet weg op het moment dat u door een ongeluk problemen krijgt met uw arbeidsovereenkomst, relatie, uitkering of onderneming. We zijn ook gespecialiseerd in arbeidsrecht, bestuursrecht en familierecht. U moet al bij te veel loketten aankloppen.

  • In de meeste gevallen hoeft u zich om de kosten geen zorgen te maken. U krijgt snel een inschatting over de vraag of een wederpartij aansprakelijk is. Indien mogelijk vragen we voor u gefinancierde rechtsbijstand aan.

045-5737575

[recaptcha]