Bestuursrecht

Kafka in actie

Een overheidsorgaan heeft u in het vizier en doet moeilijk over uw vergunning. U wordt geconfronteerd met een weigering of een intrekking van uw vergunning waardoor uw onderneming in de problemen dreigt te komen. Met Liber Advocaten kiest u voor  bewezen deskundigheid op het moment dat u problemen heeft met de overheid.

Negatief besluit?

LS Liber Advocaten helpt

LS Liber Advocaten opereert al vanaf 2004 in het grensgebied tussen bestuursrecht en strafrecht. We hebben met name op het vlak van de wet BIBOB een naam opgebouwd met baanbrekende uitspraken.

Waarom LS Liber Advocaten Heerlen bij bestuurecht

  • Binnen LS Liber Advocaten is Ivo Sigmond uw advocaat bij problemen met de overheid. Hij heeft de specialisatie-opleiding bestuursrecht afgerond en bibob zaken vormen de ruggegraat van zijn praktijk.

  • LS Liber Advocaten heeft de deskundigheid en ervaring in huis om uw vergunning te beschermen. We kennen de opbouw van een BIBOB-advies en de juridische criteria die daarbij gelden. We kunnen u ook al snel vertellen of u een kans maakt en zoeken met u naar alternatieven.

  • LS Liber Advocaten helpt u indien nodig al in het aanvraagtraject. We werken samen met uw accountant en boekhouder bij het aanleggen van een aanvraagdossier en houden uw financiele en zakelijke relaties tegen het licht. Zeker voor de wet BIBOB geldt dat voorkomen beter is dan genezen.

  • In de meeste gevallen hoeft u zich om de kosten geen zorgen te maken. In geval een vergunningaanvraag is het soms mogelijk om gefinancierde rechtsbijstand aan te vragen en door onze ervaring zijn we in staat om snel een gedegen zienswijze op te stellen.

045-5737575

[recaptcha]