Loading...

Familierecht

LS Liber Advocaten staat voor scheiden in goed overleg

Niet meer met elkaar verder kunnen of willen. Discussies en ruzie over alimentatie, kinderen, huis. Een echtscheiding raakt niet alleen u maar ook uw ex, uw kinderen.  Met LS Liber kiest u voor een goede weg naar de toekomst voor iedereen in uw gezin.

LS Liber Advocaten helpt

Bij LS Liber Advocaten staat voorop dat u na een echtscheiding zoveel als mogelijk weer uw eigen weg kunt gaan op zakelijk, financieel en persoonlijk vlak. Een echtscheiding mag geen triomf van de verschroeide aarde zijn waarbij uw vermogen verdampt in advocaatkosten, eindeloze zittingen en emotionele ellende.  Met LS Liber Advocaten kiest u voor een heldere strategie waarin conflictverhogend gedrag ook aan de zijde van uw ex-partner zoveel als mogelijk wordt ingedamd.

Waarom LS Liber Advocaten Heerlen bij familierechtelijke problemen

  • Wij bieden hulp op laagdrempelig niveau. In een kosteloze intake inventariseren we wat er geregeld moet worden. We bekijken of eventueel alimentatie aan de orde is, houden uw eventuele huwelijkse voorwaarden tegen het licht en bekijken de financiele uitgangspunten van een scheiding. We dat op een dusdanige wijze dat u de eventuele keuze om te gaan scheiden gefundeerd kunt nemen.

  • LS Liber Advocaten heeft de deskundigheid en ervaring in huis om u weer op te weg te helpen. Familierecht is een van de speerpunten binnen onze praktijk en we hebben ervaring met echtscheidingen grote vermogensrechtelijke belangen. Ivo Sigmond rondde de VFAS specialisatie-opleiding af en Stephan Lie is gecertificeerd financieel planner.

  • U kunt bij LS Liber Advocaten ook terecht voor echtscheiding in onderling overleg. Ivo Sigmond rondde de Merlijn mediation af en binnen kantoor is grote ervaring met het op een gedegen manier begeleiden van het gemeenschappelijk overleg. We hebben hierbij juist oog voor de emotionele aspecten en de onderliggende belangen. een echtscheiding is zelden tot nooit een welles nietes discussie.

  • Echtcheiding voor ondernemers en professionals vraagt om specifieke kennis op het vlak van het huwelijksvermogen. In die situaties spelen veelal huwelijkse voorwaarden met een koude uitsluiting en een verrekenbeding. LS Liber Advocaten heeft uitgebreide ervaring met het ontwarren van complexe verrekenvorderingen over en weer.

045-5737575


Uit de praktijk:

mr. Stephan Lie

Mr. Stephan Lie studeerde fiscaal en Nederlands recht aan de Universiteit Maastricht.

In 2010 […]

mr. I.P. Sigmond

Ivo Sigmond studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam en Utrecht. Eerder […]