Van sommatie tot beslag

Wij staan voor uw vordering

U wilt een advocaat die snel en zakelijk de incasso van uw vordering op pakt. 

LS Liber Advocaten incasseert

Een onbetaalde vordering legt beslag op uw liquiditeit en zorgt voor maximale ergernis. Met LS Liber Advocaten pakt u uw incasso-probleem snel en voordelig aan door to the point aan de slag te gaan met uw weigerachtige debiteur.

Met LS Liber kiest u voor een incassotraject waarbij uw debiteur snel en to the point wordt benaderd.

Bij aanmelding van uw vordering gaat doorgaans op de dag zelf nog een bericht naar uw debiteur met het verzoek om te betalen en in ieder geval contact op te nemen om de betalingsweigering te bespreken. De debiteur krijgt de mogelijkheid om uit te leggen waarom hij niet betaald. Dit wordt direct met u terug gekoppeld om zo snel mogelijk duidelijk te krijgen of een debiteur wel of niet terecht uw rekening al dan niet deels onbetaald laat. U wordt hierbij door ons vanzelfsprekend juridisch geadviseerd. Aan het einde van dit traject weet u waar u aan toe bent en kan in de meeste gevallen uw vordering in een hapklare brok aan de rechter worden voorgelegd.

Voor de kosten hoeft u een vordering niet op de plank te laten liggen. In de meeste gevallen pakken we waar toegestaan uw vordering aan op basis van no cure no pay en vaste min/max prijsafspraken. We brengen bij uw debiteur de incassokosten in rekening en bij BtB vorderingen de wettelijke handelsrente die op dit moment 8% bedraagt.

Zeker bij vorderingen boven de € 25.000 loont het al snel om LS Liber Advocaten in de arm te nemen. We kunnen uw zaak direct aan de rechtbank voorleggen en kunnen bij kwaadwillende debiteuren snel beslag leggen op diens bankrekening of activa. Bij vorderingen die niet serieus worden betwist halen we snel en effectief via een kort geding een vonnis dat we in overleg met de deurwaarder executeren.

MELDT UW VORDERING NU AAN

045-5737575

Oliemolenstraat 5 6411 GJ Heerlen sigmond@lsadvocaten.com

  • Wij bieden hulp bij uw incasso op laagdrempelig niveau. U hoeft bij ons geen pagina’s dikke en onbegrijpelijke documenten te ondertekenen voordat wij voor U aan de slag kunnen. Wij denken met U mee en nemen U zorg uit handen.  U levert informatie aan en wij gaan aan de slag.

  • LS Liber Advocaten heeft de deskundigheid en ervaring in huis om bij uw debiteuren het kaf van het koren te scheiden. Welke debiteur kan en moet direct worden aangepakt en welke debiteur heeft daadwerkelijk een juridisch punt waar u wat mee moet doen. Met LS Liber Advocaten krijgt u daar zekerheid over.

  • LS Liber Advocaten zorgt voor duidelijkheid binnen twee weken waarbij een serieuze debiteur zijn verhaal kan vertellen en duidelijk heidverschaft over zijn of haar standpunt. We willen bij voorkeur dat een debiteur tevreden is en betaalt.

  • In de meeste gevallen hoeft u zich om de kosten geen zorgen te maken. We maken een vaste prijsafspraak en nemen doorgaans aan op basis van no cure no pay.

Meldt uw vordering aan