Mediation

 

Wij gaat het nu echt over

 

De klassieke manier om een conflict op te lossen levert in veel gevallen een winnaar op en een verliezer. Over en weer wordt gegaan voor het grote gelijk op basis van een feitelijke welles nietes discussie waarbij de tegenstellingen worden uitvergroot en niemand meer weet welke belangen daadwerkelijk spelen. Het uitvechten van een geschil op deze manier is voor lange termijnrelaties niet goed omdat U en uw partner ook na de strijd met elkaar door een deur moeten. U bent samen ouder, heeft een arbeidsovereenkomst of bent zakelijk partner van elkaar.

 

LS Liber Advocaten helpt

Bij LS Liber Advocaten kunt u kiezen voor een alternatieve aanpak van een meningsverschil. U kunt uw partner uitnodigen of met elkaar besluiten uw conflict op te lossen via mediation. Onder deskundige begeleiding van Ivo Sigmond gaat u met elkaar opnieuw het gesprek aan. Dit met het doel inzicht te krijgen in de belangen over en weer en van daaruit werkbare afspraken te maken.

Waarom LS Liber Advocaten Heerlen bij letselschade

  • Wij bieden hulp op laagdrempelig niveau. U hoeft bij ons geen pagina’s dikke en onbegrijpelijke documenten te ondertekenen voordat wij voor U aan de slag kunnen. Wij denken met U mee en nemen U zorg uit handen. Daarom komen we in beginsel naar U toe en is een eerste kennismaking en analyse voor U zonder kosten.

     

  • LS Liber Advocaten heeft de deskundigheid en ervaring in huis om u weer op te weg te helpen. We kennen de weg in het doolhof dat verzekeringsmaatschappijen en overheidsinstanties in het leven roepen op het moment dat u uw schade vergoedt wilt hebben.

  • LS Liber Advocaten stuurt u niet weg op het moment dat u door een ongeluk problemen krijgt met uw arbeidsovereenkomst, relatie, uitkering of onderneming. We zijn ook gespecialiseerd in arbeidsrecht, bestuursrecht en familierecht. U moet al bij te veel loketten aankloppen.

  • In de meeste gevallen hoeft u zich om de kosten geen zorgen te maken. U krijgt snel een inschatting over de vraag of een wederpartij aansprakelijk is. Indien mogelijk vragen we voor u gefinancierde rechtsbijstand aan.

045-5737575