Loading...
strafrecht2019-02-28T10:31:23+01:00

Strafrecht

LS Liber staat voor uw verdediging

De overheid heeft u in het vizier als verdachte en u moet voorkomen bij de strafrechter.  U verkeert onder grote druk. Alles wat u zegt kan tegen u worden gebruikt en een machtig apparaat van politie of fiod bouwt een omvangrijk dossier tegen u op. Op zo’n moment heeft u een advocaat van formaat nodig.

LS Liber Advocaten Heerlen Uw strafrecht advocaat

U wordt geconfronteerd met een strafrechtelijke verdenking. U bent aangehouden, uitgenodigd voor verhoor of er is al een dossier tegen u opgebouwd. U bent boos, verontwaardigd en wilt uw kant van het verhaal vertellen maar hoe en door wie?

Waarom LS Liber Advocaten Heerlen bij strafrecht

  • LS Liber Advocaten heeft ervaring met grote strafzaken op financieel en fiscaal vlak. We zijn gewend om gigabyte dossiers door te nemen en laten ons niet leiden door voorgekookte processen-verbaal. We gaan samen met u terug naar de basis en uw verhaal.

  • LS Liber Advocaten heeft twintig jaar ervaring in het strafrecht. Niet ons ego staat voorop maar Uw zaak en uw persoon. LS Liber Advocaten vertelt uw kant van het verhaal op professionele en zakelijk wijze en beschermt u tegen onaanvaardbare druk van verhoor tot zitting.

  • LS Liber Advocaten stuurt u niet weg op het moment dat u door een ongeluk problemen krijgt met uw arbeidsovereenkomst, relatie, uitkering of onderneming. We zijn ook gespecialiseerd in arbeidsrecht, bestuursrecht en familierecht.

  • In de meeste gevallen hoeft u zich om de kosten geen zorgen te maken. Indien mogelijk vragen we voor u gefinancierde rechtsbijstand aan. Een vaste prijsafspraak is mogelijk.

  • Communicatie en overleg staat voorop. We houden u op de hoogte van het verloop van de zaak, nemen alle stukken met u door en denken actief en creatief met u mee. We zijn 24 uur bereikbaar.

045-5737575

Uit de praktijk:

mr. I.P. Sigmond

Ivo Sigmond studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam en Utrecht. Eerder […]

[recaptcha]

Go to Top