Werkwijze Ivo Sigmond

Ik sta voor uw belang

Het maakt niet uit hoeveel advocaten de wederpartij in dienst heeft, hoe duur ze zijn of hoeveel geld en macht uw wederpartij heeft. Bij LS Liber Advocaten te Heerlen geloven we in het recht als middel om uw belang tot zijn recht te laten komen. Of u nu klein bent of groot, arm of rijk, ondernemer of werknemer. Met het in de arm nemen van LS Liber laat u uw wederpartij weten dat u het juridisch conflict serieus neemt.

SIGMOND ADVOCATUUR een verstandige keuze

Als advocaat bekijk ik altijd eerst of ik iets voor u kan doen en maak dan afspraken met u over de marsroute en de kosten. U maakt een afspraak met mij en samen nemen we eerst uw zaak door. Daar nemen we ook de tijd voor. U krijgt een analyse van uw zaak en we maken een plan van aanpak. Hierbij krijgt u dan te horen hoeveel het gaat kosten.

Waarom kiezen clienten SIGMOND ADVOCATUUR

  • Mijn cliënten verwachten dat ik meedenk maar vooral dat ze zelf betrokken blijven. Het zijn de eigen belangen die op het spel staan en daarom kiezen ze voor een kantoor dat laagdrempelig is met een advocaat die direct benaderbaar en aanspreekbaar is.

  • Mijn cliënten betalen in de meeste gevallen niet per uur. Ze hoeven zich geen zorgen te maken over de kosten van een telefoongesprek, het sturen van een mailtje of langskomen. Cliënten die ervaring hebben met andere advocaten lachen in eerste instantie om onze redelijke tarieven maar huilen bij de gedachte aan de bodemloze put declaraties die ze in het verleden moesten betalen. U betaalt voor toegevoegde waarde aan de oplossing van uw zaak en niet voor het simpele feit dat uw dienstverlener uw mail heeft gelezen.

  • Mijn cliënten vinden het normaal dat een advocaat bereikbaar is per mobiele telefoon en dat het secretariaat er niet is om de advocaat af te schermen maar om een cliënt al zoveel mogelijk te helpen.

  • Mijn cliënten verwachten dat ze serieus genomen worden en dat ik hun zaak op een eerlijke, zakelijke en bovenal menselijke wijze benader. Het recht dient een bron voor oplossing te zijn en niet voor conflicten. Ik een advocaat zijn die zijn werk serieus doet, integer is en betrokken partijen met respect benadert. Mijn cliënten vinden dat ze gelijk hebben maar weten dat de wederpartij dat doorgaans ook zo ziet. Een cliënt heeft mij niet in de arm genomen om geen oog te hebben voor de standpunten en belangen van een wederpartij.

045-5737575

[recaptcha]